(S)-sidan i Ljungby

I alla landets 290 kommuner finns en socialdemokratisk arbetarekommun, alltså Socialdemokraterna organiserade i den specifika kommunen. Ljungby arbetarekommun är Kronobergs näst största arbetarekommun, och detta är vår sida. Välkommen!

På gång i arbetarekommunen

Första maj
Partiet har bestämt att årets första maj firande kommer att ske på annat sätt än vårt traditionella firande  Mer information om hur vi skall fira denna dag återkommer vi med.

Medlemsutbildningen som skulle starta 4 april är flyttad till hösten p.g.a Coronapandemin. Återkommer med tid.

Medlemsmöte med Arbetarekommunen är planerat till den 18/5 kl. 18.30 Plats meddelas senare.

Sommarfesten kommer att vara den 8/6 kl. 18.30 Plats meddelas senare.

 

 

 

Ordförande Magnus har ordet

”Politik är att vilja” sa Olof Palme, och vår vilja är ett solidariskt samhälle där var och en ger efter förmåga och får efter behov. Det är så vi har byggt vårt välfärdssamhälle, där plånboken inte avgör vilken skola du går på, om du har möjlighet att utbilda dig, eller om du ska få någon omsorg på livets höst.

Kampen för ett solidariskt samhälle pågår varje dag, i det stora och i det lilla.

En del av kampen är naturligtvis att vinna gehör för våra tankar, och därför är vi ofta ute och pratar med kommuninvånare, ibland på stan och ibland genom att knacka på hemma hos dem. Genom dialog berättar vi om hur vi tycker att Ljungby kommun kan utvecklas, för även om vi tycker att Ljungby kommun är en fantastisk kommun att leva och bo i, ser vi att det finns områden som behöver bli bättre.

Vill du engagera dig i Socialdemokraterna? Kanske är du redan medlem, eller kanske funderar du på att bli det? Du får gärna kontakta mig, så berättar jag mer om vad som är på gång hos oss. Varmt välkommen!

Magnus Carlsson, arbetarekommunsordförande

Kontakt:
magnus61carlsson@gmail.com
070-892 38 61

Ljungby arbetarekommun
Storgatan 27
341 30 Ljungby

070-226 18 44

Ljungby@socialdemokraterna.se

Organisationsnummer 829000-8260

Swish: 123 282 48 11

facebook Twitter Email