Partikongress i Örebro 22-24 mars

“På fredag åker en en delegation på 8 ombud från Kronoberg till partikongressen i Örebro. Vi är taggade och ser fram emot tre intensiva dagar med spännande debatter och viktiga förhandlingar.

Vi har förberett oss väl och noga och är redo för många timmar i plena och få timmar sömn. Vi ser fram emot att få möta socialdemokrater från hela landet och att tillsammans få vara med och utveckla framtidens politik på viktiga områden och vår egen organisation – som kanske är det viktigaste av allt.

Vi har många synpunkter på programmen och kommer att göra vårt bästa för att driva på för Kronobergs politiska och organisatoriska linje.

Som delegationsledare ser jag verkligen fram emot kongressen. Jag tycker att kongresser och det sättet att arbeta är väldigt roligt, jag gillar att gå in i ”kongressbubblan” och köra på. Den ständigt lite höga pulsen och alla förhandlingar som sker är väldigt spännande och stimulerade. Mötet mellan människor och de viktiga utbytet av tankar och idéer som sker är fantastiskt.”

Henrietta Serrate, delegationsledare Kronoberg

facebook Twitter Email